zwartekat

Dubbele getallen zien

De meester getallen

» Begint het op te vallen dat telkens wanneer je op je digitale wekker kijkt er dubbele cijfers op het display staan. Op de TV, magnetron, kentekens van autoís, overal lijkt het opeens voor te komen en het gebeurt net te vaak om van toeval te spreken. Maak je geen zorgen! Heel veel mensen ervaren precies hetzelfde. Zou hier dan een betekenis achter zitten, of is het zo dat je de hele dag onbewust cijfers waarneemt en dat dan alleen de afwijkende reeksen je op gaan vallen. Als je een nieuwe auto koopt, zie je immers ook ineens overal die auto rijden. In het Boeddhisme zijn dubbele getallen heilig. Volgens wiskundige filosoof Pythagoras zijn dubbele getallen entiteiten. In de numerologie (kennis der getallen) spreekt men van Meestergetallen, getallen met een bijzondere energie.

Waarom zie ik ze dan de hele tijd?
Om eerlijk te zijn is er niemand die met zekerheid kan zeggen wat dit verschijnsel echt betekent omdat de ervaring voor een ieder weer uniek is. Er zijn door de jaren heen verschillende theorieŽn naar voren gebracht met verwijzingen naar de Maya kalender, 9/11, de Illuminatie, spirituele bewustwording en ook de bijbel. De meest gehoorde overtuiging is toch wel die van het spiritueel ontwaken of een vorm bewustwording. Het zou een subtiele wijze zijn waarop spirituele wezens (onze gidsen, verlichte meesters of engelen) onze aandacht vestigen op een bepaald onderwerp of ons ergens bewust van willen maken.

11:11
Het getal 11 bijvoorbeeld is een echte stalker. 11 zou staan voor vernieuwing en wordt geacht een signaal tot ontwaken te zijn. Een signaal om de herinnering aan ons ware doel op aarde te stimuleren. Mensen die zich intensief bezig houden met synchroniciteit en numerologie weten dat als zich een nieuwe levensveranderende mogelijkheid aandient, je de nummer sequenties 11, 111 of 11:11 zult terugzien in je dagelijks leven. De kunst is vervolgens om hier op te letten en er op de juiste wijze naar te handelen. Be Mindful! Volg je intuÔtie!

Betekenis meestergetallen.
Over wat nou precies deze getallen (of combinaties daarvan) inhouden, zijn verschillende bronnen op het internet en in de bibliotheek te vinden. Voor dit artikel heb ik er diverse geraadpleegd. De Nederlandse Auteur en spiritueel numerologe Jeannette Stuart schenkt er in haar boeken ook aandacht aan. De betekenis van de meestergetallen onderaan dit artikel weergegeven vond ik persoonlijk erg mooi en komen uit het bijzondere boekje Getallen van Engelen van Doreen Virtue. De gedachte achter dit boekje is dat als bepaalde getallen regelmatig opduiken, er eigenlijk een speciale boodschap van engelen en/of verlichte meesters wordt doorgegeven. Je kunt de getallen van 0 t/m 999 in dit handzame gidsje opzoeken en vervolgens lezen hoe die boodschap geÔnterpreteerd dient te worden. Als er enige twijfel ontstaat over de boodschap of betekenis, volg en vertrouw dan gewoon op je eigen ingeving.

00 - De schepper benadrukt een aan jou gegeven boodschap en vraagt je op te letten en de gegeven raad direct op te volgen.

11 - Besteed aandacht aan steeds terugkerende gedachten en ideeŽn, want ze zijn het antwoord op je gebed. Dit getal duidt ook op een uiterst creatief persoon die verslavend gedrag moet vermijden.

22- Je diepgewortelde overtuiging manifesteert wonderen en prachtige nieuwe kansen. Blijf vertrouwen!

33 - Je wordt door veel verlichte meesters omringd en in alle opzichten geholpen. Ze zijn gekomen om je te helpen bij je opdracht en je gebeden te beantwoorden. Stem je op hen af en stel hen alle vragen die je maar wil stellen.

44 - Er zijn momenteel veel engelen (gidsen) bij je. Je kunt deze engelen (gidsen) vragen om jou en je dierbaren rust te geven. Je hoeft niet te vragen hoe ze een situatie kunnen verbeteren, maar hen slechts te vragen om deze te verbeteren. Je kunt een beroep doen op de goddelijke oneindige wijsheid van de Schepper en deze zal jou (via de engelen) naar een schitterende ingenieuze oplossing leiden.

55 - Maak de veiligheidsgordel maar vast, want je maakt een grote positieve verandering door in je leven. Het wordt tijd om los te laten wat niet meer werkt en het te laten helen of te vervangen door iets beters.

66 - Houd je gedachten in deze periode op de hemel (het universum) gericht en maak je geen zorgen om het materiele of wees er niet zo obsessief mee bezig.

77 - Gefeliciteerd! Je bent in mentaal en fysiek opzicht op de goede weg. Houd je aan je voornemens en sta je mannetje.

88 - Grote overvloed is je deel. Voorspoed stroomt in steeds grotere hoeveelheden naar je toe. Wees dankbaar en zorg ervoor dat je de stroom naar anderen leidt als je je daardoor geroepen voelt.

99 - Ga aan de slag lichtwerker. Er is nu meer dan ooit behoefte aan je goddelijke levenswerk en alles wat je kunt doen om meer licht en liefde in de wereld te brengen.