zwartekat

Wakker worden...

Wake Up call

» Wakker worden... Wat wordt hier eigenlijk mee bedoeld? Voor de één betekent het ’s ochtends letterlijk wakker worden, voor anderen is het een bepaald punt in spirituele bewustwording en ontwikkeling, hetgeen ik uitgebreid behandel onder de kop bewustwording. Maar wat vooral samenzweringstheoretici en complottendenkers (soms aangeduid als Alu-Hoedjes) met 'wakker' proberen duidelijk te maken, is een stukje bewustwording van de 'slavernij' waarin de mensheid langzaam wordt gedwongen.

Slavernij? Hoor ik u denken? Ik woon in een vrij land. Ik mag stemmen. Ik mag gewoon m’n mening ventileren en lekker zelf weten hoe ik mijn leven inricht. In eerste instantie lijken dit soort statements behoorlijk valide maar dat geldt slechts zolang je niet dieper de materie induikt. Als je eenmaal gaat onderzoeken, dan blijkt die vrijheid namelijk een gefabriceerde illusie met als enig doel een verhoging van de productiviteit van het individu. Dan blijkt dus gewoon dat ook wij wel degelijk slaven zijn. Slaven van het maatschappelijk systeem, slaaf van het proces van arbeid en geld.

Een simpel voobeeld: Mensen werken zich elke dag weer een breuk om geld te verdienen. Geld dat in feite niets waard is, want ons huidige monetaire systeem is gebaseerd op schulden en wordt niet gedekt door goud, maar dat terzijde. Aan de andere kant worden we door eindeloze reclames (vaak op heel slinkse wijze) constant gemanipuleerd om het net zo hard weer uit te geven. Dat wordt dan economie genoemd. En meer dan dat is de economie niet. Binnenhalen en uitgeven. U kunt gewoon niet anders dan hier aan mee doen. Wilt u meer? Dan kunt u zelfs geld lenen om nog meer te kunnen uitgeven, waarvoor u weer meer moet werken om het geleende geld (plus rente) te kunnen terug betalen. Aanschouwd.. een slaaf is geboren!

Goed, slavernij klinkt meteen wel heel zwaar en misschien moeilijk te slikken, maar al onderzoekende zult u merken dat er nog veel meer dingen zijn die niet kloppen. Kijk naar de wereld om ons heen en probeer dan te zien hoe we bezig zijn. Alles is achterstevoren. Alles staat op z'n kop. De voedsel- en de farmaceutische industrie vernietigen onze gezondheid. De media vernietigt informatie. Regeringen vernietigen vrijheid. Universiteiten en wetenschap vernietigen kennis. Wetten en regels vernietigen het recht en Religies vernietigen spiritualiteit.
Ook zaken zoals democratie, veiligheid, privacy en vrijheid blijken als je dit onderzoekt steeds meer een illusie te zijn. Overheden blijken slechts marionetten van de grote corporaties en banken. Alleen Geld lijkt nog belangrijk. Volg dit Geld en je komt er achter wie het in de wereld echt voor het zeggen hebben.

Het is al lang geen echt geheim meer dat een groep van de allerrijkste mensen stukje bij beetje deze wereld in handen probeert te krijgen, onder één wereldleiding, één religie, één nieuwe wereldorde en daar al een aardig eind mee op weg zijn. Hun doel? Macht, geld, totale controle? Om te voorkomen dat de mens zijn ware (spirituele) potentieel en daardoor uiteindelijk zijn vrijheid ontdekt? Zeg het maar.. ik weet het niet. Samenzweringstheorieën? Onzin? Of zit er toch een kern van waarheid in?

Ik vraag u niet om alles wat hier staat te geloven. Wel vraag ik; Durf te onderzoeken, durf kritisch te zijn en niet zomaar alles als waarheid aan te nemen. De grootste vijand van vrijheid is een tevreden slaaf.

The Great Reset
Minder dan een handje vol mega-corporaties domineert vandaag de dag ons leven in ieder aspect. Van het ontbijt dat ’s ochtends op tafel staat, tot aan het matras waar we ’s nachts op slapen en alles dat we daar tussenin doen, gebruiken of consumeren draagt bij aan de macht van deze corporaties. In deze video laat Tim Gielen je aan de hand van eenvoudig verifieerbare feiten zien hoe deze corporaties, of beter gezegd; hun grootste aandeelhouders, de hoofdrolspelers zijn in het theaterstuk waar we op dit moment getuige van zijn. En hoe zij de drijvende kracht vormen achter “The Great Reset” van het World Economic Forum.